Een uniek cadeau voor een verjaardag of doe het zelf!
Zelf een raceauto besturen, drag racen en driften op het circuit van Assen, Meppen, Zandvoort of Zolder.

Klik hier voor nieuwe , kortere en goedkopere programma’s vanaf 55 euro!

Zelf racen op het circuit van Zandvoort, rijden als een coureur.

Let op deze circuitdag is een standaard arrangement, de race onderdelen zijn niet los mogelijk!!

BESTEL NU ONLINE.

Verras iemand voor een verjaardag of jezelf voor met racen in een formulewagen, porsche, race auto, dragracen, driften en meer.

Race Event, zelf over het circuit.
Altijd al willen racen in een auto en andere voertuigen? Via de Eventbon is dit mogelijk.
Een circuitdag boordevol actie. Je zit zelf achter het stuur op het circuit. Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maak je op een realistische manier kennis met de autosport. Hoe is het om op de Tarzanbocht af te stuiven? Hoe reageert een formuleauto tijdens remmen, gas geven en sturen?

Een 5,5 uur durend programma met de volgende onderdelen:

– Zelf rijden met een formulewagen:
Iedere liefhebber van snelheid en autosport droomt wel eens van het besturen van een echte formulewagen. Tijdens dit Race Event krijgt iedereen met een rijbewijs de kans om zelf in de cockpit te kruipen en het stuurgedrag van een supersnelle formulewagen te ervaren.
Ben je langer dan 1.95 meter? Je kunt meedoen als je langer bent dit is afhankelijk van je bouw, toch te groot? Er wordt dan een passend alternatief geboden op de dag.

– Zelf rijden in een Porsche 911 GT3 raceauto (lookalike):
Rijden op het circuit is voor de meeste mensen een onvergetelijke gebeurtenis, evenals rijden in een Porsche. Acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911 raceauto op het circuit van Zandvoort. Een unieke belevenis die niet snel vergeten zal worden.

– Driften, sideways meerijden met een ervaren coureur:
Goed kunnen autorijden is al een aardige opgave. Driften met een auto is een ware kunst van het racen. Rij mee met ervaren driftinstructeurs. Zij laten zien hoe een auto in een gecontroleerde slip over de achterwielen, de de bocht door komt. Naar voren kijken zal meer gebeuren door de zijruit dan door het voorruit.

– Slalomproef:
Het goed en vooral snel afleggen van de slalomproef is moeilijker dan gedacht wordt. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding. Reageer snel, haal het uiterste uit de auto en probeer de snelste tijd neer te zetten. Leerzaam, maar zeker ook leuk.

– Ervaar de race in een BMW 1 serie:
Bestuur zelf en ervaar het rijden in een BMW 130i Cup-lookalike over Circuit Park Zandvoort. Geïnspireerd op de BMW 130i Cup.

– Autosport onderdeel mee driften:
Tijdens het meerijden kan je ervaren wat driften is. Bij de Indy Cars kun je het zelf ervaren. Probeer de Indy Car onder controle te houden op onze oval. Het parcours is speciaal geprepareerd, zodat driften relatief gemakkelijk gaat. Uiteraard gaat het niet alleen om het driften. Ook het winnen van de race is belangrijk!

– Dragracen:
Dragrace met een 500pk sterke Dodge Charger. Vanuit een staande start tussen twee voertuigen over een vaste afstand op een gezamenlijke startsignaal. Wie legt de ‘quarter mile’ het snelste af jij of je tegenstander? Je mag zelf starten en vooral flink gas geven in de 500pk sterke Dodge Charger.

Locatie: Zandvoort. (ook in andere vorm mogelijk op circuit Zolder, Assen, Meppen en meer)

Klik hier voor de prijs , meer circuit locaties en meer mogelijkheden.<

Los rijden in 1 van deze exclusieve wagens? Klik hier.

BESTEL NU ONLINE.